De kracht van Smitsair JETsystemen

Optimaal klimaat middels hoog inducerende JET-nozzles

De techniek achter onze JET-nozzle is tot in het kleinste detail geperfectioneerd en dat komt tot uiting in zijn prestaties.

Het innovatief ontwerp in combinatie met een op maat gemaakt eindproduct maakt dat we een homogeen klimaat kunnen bereiken zonder tochtproblemen.

De voordelen van onze JET-nozzle zijn talrijk en zijn nader omschreven onder het hoofdstuk hoog inducerende roosters. Kijkt u gerust en laat u overtuigen!

Voor elk probleem een oplossing

Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van luchtverdeling met hoog inducerende roosters zijn wij zeer bedreven in het bedenken van de juiste oplossingen in vaak moeilijke situaties. Met onze projectmatige aanpak verzorgen we voor vrijwel iedere ruimte een effectief en energiezuinig ontwerp, waarbij techniek en comfort centraal staan.

U bent tijdens het hele project verzekerd van onze kennis en kunde. Ook na oplevering garanderen wij middels afstelling van de JET-nozzles, luchtmetingen en rookproeven een aantoonbaar werkend systeem.

Leverancier met nét dat beetje extra service

Wij hebben de beschikking over een eigen metaalverwerkende fabriek, waardoor wij al onze producten in elke gewenste vorm, afmeting, kleur en plaatmateriaal kunnen leveren. Kwaliteit en techniek staan hierbij voorop.

Is vormgeving van belang bij uw keuze voor een luchtverdeelsysteem? Wij kunnen vanuit esthetisch oogpunt veel voor u betekenen.