Collega’s gezocht,
kom jij bij ons team?
We komen handen tekort…
daarom zoeken wij jou!
nieuwsgierig geworden?
Kijk op onze vacaturepagina!

  • Smitsair Luchttechniek en Jetsystemen

Al 100 jaar toonaangevend in luchtinnovatie

Smitsair begon in 1917 als smederij waar gloeiend ijzer in elke gewenste vorm werd gehamerd. En eigenlijk is er in ruim 100 jaar niet eens zo heel veel veranderd. Oké, het aambeeld is verruild voor computergestuurde lasercutters, maar het vakmanschap en oog voor detail is gebleven. Vandaag de dag ontwerpt en fabriceert Smitsair producten voor ventilatie- en klimaattechniek. Vaak op maat gemaakt om te voldoen aan klantspecifieke luchtverdeelsystemen. Om opdrachtgevers nóg beter te bedienen is Smitsair sinds 2021 onderdeel van de SCHAKO Group. Dankzij de wisselwerking tussen beide bedrijven kan Smitsair een breder productgamma en uitgebreidere dienstverlening bieden.

Pure competence in Air

Luchttechniek

De meest uiteenlopende opdrachtgevers schakelen SMITSAIR Luchttechniek in voor de selectie en levering van luchttechnische componenten op maat.
Deze kwalitatief hoogwaardige producten worden veelal toegepast in de schil van een gebouw, machine of schip voor de aanzuig en regeling van verse lucht en/of afblaas van vervuilde lucht.

Jetsystemen

Onze Jetsystemen complementeren de dienstverlening van Smitsair perfect. Dankzij 35 jaar ervaring in luchtverdeling ontwerpen we voor iedere ruimte een effectief en energiezuinig ontwerp met hoog inducerende roosters en Jets.

SCHAKO Nederland

Al ruim 90 jaar is SCHAKO dé expert op het gebied van lucht, klimaat, geluidsisolatie, brandbeveiliging en rookafvoer. Onder andere voor kantoren, openbare gebouwen, keukens, laboratoria, industrie, parkeergarages en tunnels.

Advies of offerte aanvragen?

Nieuws in luchtinnovatie

We komen handen tekort…

Er is werk aan de winkel bij Smitsair in Uithoorn… daarom zijn wij met spoed op zoek naar nieuwe mensen. Voor zowel ons bedrijfsbureau als voor de afdeling verkoop zoeken we versterking.

Ben je op zoek naar een baan en wil je werken bij een gezond bedrijf, neem dan eens een kijkje bij onze vacatures.