Nieuws

Op 9 augustus 1971 stapte hij (waarschijnlijk in een broek met wijde pijpen en bloemetjesoverhemd) binnen bij Smitsair.
Maar liefst 51 jaar hield hij het met ons uit. En wij met hem natuurlijk.

Lees verder

Onlangs heeft Smitsair JETsystemen een luchtverdeelplenum mogen ontwerpen voor een indoor speelzaal in België.

Lees het hele artikel in de Installatie & Bouw nummer 3 – 2022:
https://lnkd.in/efVefUjj

 

Zoek je een leuke vakantiejob?
Bij Smitsair kun je aan het werk in de werkplaats. Lekker de handen uit de mouwen steken en aan de slag met plaatmateriaal.
Ervaring is niet vereist, wel een goede inzet!

Lees verder

Het Waterbedrijf Groningen levert al sinds 1879 schoon en betrouwbaar drinkwater aan de Noordelijke provincies. Dagelijks stromen er tienduizenden liters water door ruim vijfduizend kilometer leiding vanuit vijf productielocaties naar grote en kleine afnemers.

Lees verder

Op 9 augustus 1976 werd Cees van Vliet onze collega bij Smitsair. De jaren zijn omgevlogen.  Cees was al die jaren actief op de verkoop afdeling en altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klanten.

Lees verder

in 2009 begonnen MBO-scholieren Nick Bras en Stefan Kuin met een stage in onze fabriek. 12,5 jaar later zijn ze inmiddels uitgegroeid tot volwaardige productiemedewerkers en zeer gewaardeerde collega’s!
Lees verder

Nadat wij in 2021 zijn toegetreden tot de SCHAKO Group voelde dat als een warm bad. Onze expertise in het ontwerpen en fabriceren van roosters, dakkappen en Jetsystemen is direct omarmt door de hele SCHAKO-familie.
Lees verder

Al meer dan een eeuw zorgt Smitsair voor frisse lucht in de meest uiteenlopende gebouwen van bedrijven en instellingen. Het afgelopen jaar was ook voor ons een hectische.
Lees verder

De markante Watertoren van Mijdrecht is in 1937 gebouwd en krijgt na 85 jaar een nieuwe bestemming. Ook de naam veranderde in: Kompastoren Mijdrecht. De toren werd grondig gerenoveerd en gemoderniseerd zonder de bouwstijl (Delftse School) aan te tasten.
Lees verder

Door de aanhoudende stijging van de grondstofprijzen zijn wij wederom genoodzaakt onze prijzen te verhogen, ditmaal met 6 % per 1 januari 2022.
Vanaf deze datum kan de nieuwe prijslijst worden gedownload via onze website.
Lees verder