Nieuws

Of je nu een rooster perfect snijdt, zaagt en samenbouwt of een project ontwerpt met een 3D-programma, werken bij Smitsair is altijd afwisselend en leuk. En dat komt niet in de laatste plaats door het hechte team waarmee je dagelijks aan de slag gaat om onze opdrachtgevers te bedienen.

Maar naast leuk willen we natuurlijk ook veilig werken. Daarom steken we veel energie in het opleiden van onze bedrijfshulpverleners (BHV).

Lees verder

Jonge vakmensen zijn onmisbaar voor technische bedrijven als Smitsair. Met hun frisse kennis en kunde helpen ze de branche zichzelf steeds weer te vernieuwen. We zijn dan ook blij en trots dat we een groep leerlingen van het vakcollege Thamen uit Uithoorn mogen ontvangen in onze fabriek.

Lees verder

Bij Smitsair zijn we altijd op weg naar het ideale binnenklimaat voor onze opdrachtgevers.

Dat begint bij de productie in onze fabriek en leidt tot de inbedrijfstelling op locatie. Sinds jaar en dag zorgt onze vaste transporteur Brouwer Transport uit Mijdrecht dat onze producten veilig en netjes op de plaats van bestemming aankomen.

Lees verder

Het afgelopen jaar hebben we met z’n allen hard gewerkt om het perfecte binnenklimaat te realiseren op elke plek. Tijd om even bij te komen, uit te waaien en 2023 fris te starten.
Daarom zijn wij vanaf donderdag 22 december einde dag twee weekjes genieten met familie en vrienden.

Lees verder

Op 9 augustus 1971 stapte hij (waarschijnlijk in een broek met wijde pijpen en bloemetjesoverhemd) binnen bij Smitsair.
Maar liefst 51 jaar hield hij het met ons uit. En wij met hem natuurlijk.

Lees verder

Onlangs heeft Smitsair JETsystemen een luchtverdeelplenum mogen ontwerpen voor een indoor speelzaal in België.

Lees het hele artikel in de Installatie & Bouw nummer 3 – 2022:
https://lnkd.in/efVefUjj

 

Zoek je een leuke vakantiejob?
Bij Smitsair kun je aan het werk in de werkplaats. Lekker de handen uit de mouwen steken en aan de slag met plaatmateriaal.
Ervaring is niet vereist, wel een goede inzet!

Lees verder

Het Waterbedrijf Groningen levert al sinds 1879 schoon en betrouwbaar drinkwater aan de Noordelijke provincies. Dagelijks stromen er tienduizenden liters water door ruim vijfduizend kilometer leiding vanuit vijf productielocaties naar grote en kleine afnemers.

Lees verder

Op 9 augustus 1976 werd Cees van Vliet onze collega bij Smitsair. De jaren zijn omgevlogen.  Cees was al die jaren actief op de verkoop afdeling en altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klanten.

Lees verder

in 2009 begonnen MBO-scholieren Nick Bras en Stefan Kuin met een stage in onze fabriek. 12,5 jaar later zijn ze inmiddels uitgegroeid tot volwaardige productiemedewerkers en zeer gewaardeerde collega’s!
Lees verder