• Ventilatieroosters - Ventilation grilles
  • Dakkappen - Roof cowling
  • Regelkleppen - Controle valves

Catalogus producten

Smitsair luchttechniek produceert in eigen fabriek producten voor de ventilatietechniek. In onze catalogus kunt u een keuze maken uit de diverse luchttechniek producten. Bijna iedere afmeting en materiaalsoort is mogelijk, vraag het onze specialisten.

 

Lees meer

Plaatwerk op maat

Naast onze eigen catalogus producten ontwikkelen en produceren wij in ons geavanceerde machinepark ook voor derden. Afhankelijk van de opdrachtgever loopt onze betrokkenheid van idee of schets tot gereed product.

 

Lees meer

luchtkanalen

Luchtkanalen 

Luchtkanalen worden al meer dan 50 jaar bij Smitsair luchttechniek gefabriceerd. Wij produceren luchtkanalen in diverse uitvoeringen op basis van toegeleverde digitale tekeningen.

Lees meer

 

De kracht van Smitsair Luchttechniek

Geavanceerd machinepark

Smitsair Luchttechniek is in 1917 gestart als eenvoudige smederij en door de jaren heen gegroeid tot een moderne onderneming met een geavanceerd machinepark, gespecialiseerd in plaatwerk producten voor de luchttechniek.

Speciaal is voor ons standaard

U kunt bij ons terecht voor de productie en engineering van producten voor luchttechniek: luchtdistributie, plaatwerk op maat voor derden, en luchtverdeelsystemen met jets. Speciaal is voor ons een standaard product.

Kwaliteit op iedere maat

Wij geven technisch advies, dragen oplossingen aan, produceren alles op maat en komen onze afspraken na. Het resultaat voor u: kwaliteit op maat. Wilt u meer weten over onze aanpak in de luchttechniek? Via onze contactpagina kunt u ons gemakkelijk bereiken.

 

Contactinformatie

 

Smitsair B.V.
Industrieweg 6
1422 AJ  UITHOORN
Tel: +31 297 564455