Nieuwsartikel

Focus op Luchttechnische componenten, Jetsystemen, en speciaal plaatwerk

Producent van luchttechnische componenten, Jetsystemen en speciaal plaatwerk Smitsair heeft zich de afgelopen ruim honderd jaar ontwikkeld tot een kundige en betrouwbare partner voor installateurs, eindgebruikers en bouwers.
Volgens het credo “Kwaliteit op maat” heeft het familiebedrijf niet alleen tal van producten en componenten (verder) ontwikkeld, maar ook het machinepark uitgebreid en gemoderniseerd conform de nieuwste technieken en marktbehoeftes.

Om installateurs, eindgebruikers en bouwers ook in de toekomst optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben wij recent onze focus verlegd. Waar vanuit het verleden de nadruk lag op de engineering, productie en montage van luchtkanalen in utiliteitsbouwprojecten, zijn we ons de afgelopen jaren primair gaan richten op luchttechnische componenten, zoals:
buitenluchtroosters, druppelvangers, dakkappen, regelkleppen, luchtfilters, geluidsdempers en wasemkappen.
Onze tweede kernactiviteit betreft de fabricage van Jetsystemen ten behoeve van luchtdistributie in grote ruimtes zoals beursgebouwen, evenementenhallen en distributiecentra. Last but not least bedienen we met klant specifiek gemaakt plaatwerk uiteenlopende afnemers, waaronder jachtbouwers en de retail. En ook in de zorgsector spreken we met de productie van speciale plena voor operatiezalen een stevig woordje mee.

lees hier dit artikel verder uit het vakblad Installatie&Bouw.

Nieuwsoverzicht