Nieuwsartikel

Niet alleen leuk maar ook veilig werken bij Smitsair

Of je nu een rooster perfect snijdt, zaagt en samenbouwt of een project ontwerpt met een 3D-programma, werken bij Smitsair is altijd afwisselend en leuk. En dat komt niet in de laatste plaats door het hechte team waarmee je dagelijks aan de slag gaat om onze opdrachtgevers te bedienen.

Maar naast leuk willen we natuurlijk ook veilig werken. Daarom steken we veel energie in het opleiden van onze bedrijfshulpverleners (BHV).

Collega’s Nick, Stephan, Thomas en Rick hebben deze taak op zich genomen. Het is belangrijk om de EHBO-kennis van onze BHV’ers op peil te houden, daarom organiseren we elk jaar een herhalingscursus in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO (afdeling Uithoorn).

Onder begeleiding van instructrice Marijke van Geem is onder andere geoefend op het behandelen van verwondingen (verbandleer) en gebruik van de Automatische Externe Defibrillator (AED). Alle vier hebben ze de opfriscursus met glans doorstaan en daar hoort een erkend reanimatiecertificaat bij. Het is een veilig gevoel om te weten dat we werken met fijne collega’s die weten hoe ze moeten handelen in noodsituaties.

Ook enthousiast om aan de slag te gaan bij Smitsair?

Kijk op onze vacaturesite voor alle actuele vacatures.

https://www.smitsair.nl/nl/vacatures/

Pure competence in air!

Nieuwsoverzicht